t f
^

Stærk og robust

Fang alles opmærksomhed

Lækkert og robust dykkerur, der fanger alles opmærksomhed.

Uret leveres i en flot og eksklusiv ”Dry-Box”  og der medfølger naturligvis både en praktisk silikone rem til dine eventyr og en klassisk læderrem lavet af kalveskind. Der følger naturligvis alt det værktøj med, som du skal bruge til at skifte rem, så du kan gøre det lige når du har lyst.

Urkassen er af rustfri stål og det ridsefrie, anti-reflektive krystalglas, der dækker urets skive er ikke mindre end 3 mm tykt.

Du kan naturligvis stille urets bezel, som du vil.

Urkronen skrues fast efter indstilling, så du ikke kommer til at stille på uret, når du bruger det.

Uret er vandtæt til 200 meters dybde (20 ATM).

For at sikre den bedste aflæsning under ekstreme forhold er uret udstyret med 16 rør med trinium gas, som er selvlysende i mørke. De 12 er grønne og de 4 er gule og placeret på 12, 3, 6 og 9. Sidst er spidsen på sekundviseren fyldt med SuperLimunova pulver, så du hele tiden kan se at uret går.

Det er et rigtigt HERREUR, der med en diameter på ikke mindre end 48,5 mm og en tykkelse på 16 mm, vil vække opsigt alle steder.

BONUS INFO:

Urene i ANCHAR-serien fra Vostok-Europe er opkaldt efter en af verdens hurtigste ubåde – den russiske K-162 ”ANCHAR” der havde verdensrekorden på 44,7 knob (Svarer til 82,8 km/t) tilbage i 70’erne.  Den russiske flåde brugte denne angrebs-ubåd i stor udstrækning under den kolde krig og den holder den dag i dag stadig flere fartrekorder for ubåde.

Share

Reply