t f
^

Enkelt og elegant

Ikke så meget dælans støj

Meget enkelt og elegant herreur, som kan bruges til stort set alt i garderoben.

Særligt for dette ur er, at det har en Dual Time funktion, som fungere ved at uret ikke bare har 3 visere MEN 4 – nemlig én der er dedikeret til at vise dig tiden i en anden tidszone. Du kan indstille den INTERNT roterende bezel, så den passer med tidsforskellen og på den måde holde styr på tiden i en anden tidszone.

Den lækre læderrem og urkassen i rustfrit stål, der er 43 mm i diameter er alt sammen i top-kvalitet, som både ses og især mærkes, når du bærer dette smukke ur.

Urene i Limousine serien alle nummererede og alle Dual Time urene har desuden et lækkert kig til urværket via et vindue i bagdækslet.

BONUS INFO:
Vostok-Europe’s ure i Limousine serien er alle opkaldt efter den sovjetiske luksusbil GAZ-14. Bilen blev fremstillet fra 1977-1989 og  blev kun leveret til højtstående embedsmænd og politikere i det gamle Sovjet.

Den berømte og luksuriøse 7 sæders bil blev set, som klar rival til de mere kendte amerikanske luksusbiler på den tid. Netop for sin tid var GAZ-14 godt med fremme i feltet med hensyn til teknologi. Blandt andet havde bilerne automatgear, servostyring og ikke mindst A/C.

Share

Reply